Tre grunde til at tænde lys på Arlington National Cemetery

Candlelight vigils kan være en vidunderlig måde at huske en elsket en, der er død. Du kan lave en på Arlington National Cemetery. Denne enorme nationale kirkegård har omkring 6 millioner grave. Det er også den største i USA, med 8 sektioner, herunder krig, rum, Amerika, Store Søer, Caribien, Vietnam, og krigen, Rummet, Amerika.

Arlington National Cemetery er et sted, hvor du kan bede for dem, der har håbet på en kur. Folk strømmer til kirkegårde for at gå i fodsporene på de kære, de holder tæt på deres hjerter. Grundene er fyldt med fredelige, beroligende melodier, da mausoleer mindes gravene.

Kirkegårdens historie undersøges stadig af historikere og arkæologer. Et gram var en af de første arbejdere i parken. Han studerede på Fort Morris’ træningsbane. Første grupper bemærkede antallet af grave, der var blevet nummereret og grupperet i forskellige områder. Kirkegårdene blev også navngivet af Classifyingcu par gennem et farvet kort. Jernbanen var forbundet til Ohio og Chesapeake i 1867. Godstog kunne ikke passere stedet længere. Med den hensigt at annektere Wayne, blev der anlagt en vej. Denne vej blev først taget i brug i 1920’erne.

Arlington County Government’s Parks and Recreation division har park service, som er en non-profit organisation. De har besøgscentre ved Indgangene greenbrier og Humphrey. Omkring samme tid blev Humphrey Road parkeringsplads også bygget. Omkostningerne ved at komme ind i parken på det tidspunkt var $ 1, 50. I dag koster adgangsgebyrer $ 3.00 Lobbyen i besøgscentret har stadig penge fra parken.

Du kan få en brochure på besøgscentret, der hjælper dig med at navigere i parken og dens mange områder. De rejsende centrum er et fantastisk sted at booke et hotelværelse eller tage et tog.

Parkens besøgscenter ligger på 740 North Patuxent Avenue. Ring til 703-Architecture for mere information. Du bliver nødt til at gå gennem sikkerhed, før du kan komme ind i centrum. Sikkerhed vil stille dig spørgsmål om dine yndlingsaktiviteter i parken. Hvis du ikke er i stand til at besvare deres spørgsmål, finder de en løsning. Når du har afsluttet testen, skal du sørge for at besøge springvandet. Det er den eneste springvand af sin art i parken. Du kan ændre retningen af strømmen af vandstråler ved at skovle ned vand. Afhængigt af hvor meget vand du scoop ned, vil det følge eller ændre sin retning.

Folk, der har boet i Midtvesten i et stykke tid ved, hvordan ekstreme vandtemperaturer kan være på den første dag. I Pennsylvania, for eksempel, temperaturer kan stige med op til 25 grader i løbet af få timer, når en koldfront passerer igennem. Denne ekstreme temperaturændring er grunden til, at grundstenen i springvandets blade er så forskellige. Jorden er rig på mineraler, der er afgørende for plantevækst på grund af de høje temperaturer. Vandstrålen kan være køligere end bunden af springvandet, så det er muligt at føle sig svimmel og ude af penge.

Når du er færdig med dit første besøg i springvandet, skal du sørge for at vende tilbage til dammedammen for at se de andre typer blomster og planter. Fugle nester ofte nær springvandet og spiser træernes blomster.

Du vil ikke engang huske springvandets eksistens på grund af alle de andre attraktioner i nærheden. Arlington County Facilities of Arlington Natatory tilbyder mange aktiviteter, herunder et museum, dyreliv haven, hengivenhed hal, og andre attraktioner. En park er ufuldstændig uden en parkeringsplads. På Arlington National Cemetery er der et Jewel’s Box Amfiteater, der er vært for koncerter.

For mere information om parkerne i Arlington County, kontakt dem på internettet athttp://www.australincitieservices.com.

Skriv kommentar