Glem det nu! Lad det ligge!

Hvis vi er villige til at være positive, at give slip på det negative, og til at stoppe forsøger at kontrollere, hvad der er uden for vores kontrol, vil vi finde vores skyrocketing succes på vores uundgåelige vej gennem livet. Nøglen er naturligvis simpelthen at give slip. Disse såkaldte negative reaktioner er røgskærmene, der blokerer os fra vores eget lys. Som man siger: “Glem det!” Hvis vi skal være de mest kærlige, mest taknemmelige, mest tilgivende, mest glade og mest levende i øjeblikket, er vi nødt til at fjerne disse sædvanlige reaktioner og de tilknyttede følelser.

Kun få af os er villige til at følge disse skridt, årsagen er, at vi ikke rigtig er villige til at opgive vores uophørlige offer tankegang, som giver os stor grund til at tro på denne forfærdelige status quo. Men virkelig, behøver vi? Skal vi virkelig tro, at intet, der er i vores fantasi, nogensinde er for forfærdeligt til bare at glemme det? Skal vi nægte os selv retten til at skabe og udvikle os? Skal vi fejle på arbejdet? Skal vi fejle i kærlighed? Vores tanker kan føre os til det, vi ved, og det, vi nogle gange ikke ved. Ved vi det også?

Mange af os bliver fanget i de tanker, som vores medarbejdere, selv os selv, formidler. Det er “condo hvem”, den kyniker, der siger og tænker alle de rigtige tanker, der er villig til at bare glemme alt om det, der synes at være den bedste reklame og sell-out for denne livsstil. Ingen ved, hvor virkelig frie de er, og de vil heller ikke rigtig vide det. Men de ved selv, at ingen rigtig vil kende dem. Og det bedste af alt er det så nemt at glemme alt om det!

Selv om det er rigtigt, at vores magt ligger i at være mest kærlige, mest tilgivende, mest glade, mest levende, for at sige det på en anden måde, fred er simpelthen dette: Fred er ved at blive fuldt til stede i nuet. Når vi har lært at være til stede, er der intet andet, vi skal søge. Vi har ikke brug for mere, og efterhånden som vi udvikler denne forståelse af kapacitet og værdi, er der intet, der kan stå imod os, som ikke ligger inden for. Vi kan glemme alt om det! Og uden det, hvad er meningen med og formålet med livet? Er der virkelig noget, der har brug for os? Det største arbejde med at få tilstand i dette liv er at vide, at vi er i vores sidste øjeblikke, og at ud af alt, er det den ubetingede accept og strøm af denne energi, der opretholder selve vores væsen. Intet andet er noget værd, hvis vi først er i fred med os selv.

Vores fortid, vores intelligens, vores indsigt, vores rigdom, vores besiddelse, er ikke recessionen i nuet. Alle disse ting er det, der virkelig skaber virkeligheden i vores potentiale i denne oplevelse. Når vi giver slip og lader Gud, vil der ikke være mere reserve til at lege med andre end vores ubegrænsede evne til at elske, til at tilgive, at kende os selv. Og derfor, for os. Og det er vores ret.

Her er hemmeligheden. Vi er de eneste, der har ret, fordi vi netop er blevet mindet om ordene fra denne store mand, Jesus. Så uanset om du er enig eller ej, uanset om du tror eller ej, vil du blive gjort hele alt og i alt. Du behøver ikke at søge eller finde ud af noget. Du behøver ikke at retfærdiggøre, hvad der er sket, hvor andre har værdsat eller straffet. Du vil se virkeligheden som den er, uden at tage noget personligt eller tænke dig selv at være fortjent til alt på grund af fortiden. Alle ting er her lige nu, for dig at se, inklusive dig selv. Der er ingen adskillelse fra dit hjerte og dit sind. Nuet er alt, hvad der eksisterer, for det skal opleves og leves, og intet andet i sin rene form kan komme ind, før det er blevet anerkendt. Hvad mere er, du, dine tanker, er og har altid været glip af sandheden, på trods af verden og dens lyde, ideer og overbevisninger.

Vi kan tage et kig på nogle af de begrænsninger, vi kan føle, og afvise dette øjebliks tid, hvor vi afviser det faktum, at vores fineste magt-til kærlighed, til at tilgive, at være glæde, eller hvad der ellers naturligt kommer til vores naturlige flow.

Vi er deninterior, oprettelsen af lyset af kærlighed, som vi kender som det åndelige lys. Vi lever, bevæger os, forestiller os og ånder gennem energifrekvensen i det guddommelige hjerte, der har valgt at gøre sin tilstedeværelse åbenbar i den materielle verden. Det er den hjerteenergi, du føler, når du ser noget, der er så smukt, så venlighed, så venlig, så kærlig, så fredelig, at det bevæger dig så dybt, fordi du kan føle dets væsen, høre dets stemme og vide, at det kan høres i TheSpirit, og du kan tro på det.

Skriv kommentar