Appen til din smartphone

Audiobooks Android er en ny app, der tilbyder mange fantastiske funktioner til Android-brugere. Det giver dig mulighed for at lytte når det passer dig til dine yndlingslydbøger. Dette vil være yderst nyttigt for folk, der konstant er på farten og ikke kan spare tid til at lytte i digitalt format. Dette vil gøre det nemt at spare tid og få al din lytning gjort på ét sted.

Adgang til denne lydbog til Android kræver en aktiv internetforbindelse. Dette er nødvendigt for at downloade lydbøger. Der vises et lille ikon i din Android-systembakke eller et lignende sted øverst. Tryk på ikonet for at se en liste over alle tilgængelige titler. Klik på den titel, du vil downloade.

Før du kan begynde at downloade lydbøger, kræves en konto. Det er nemt. Hvis du vil tilføje lydbøger, skal du gå til programmet. Når du har valgt en titel, bliver du bedt om at oprette din adgangskode og dit bruger-id. Når du har indtastet din adgangskode og dit bruger-id, kan du begynde at tilføje titler.

Når du føjer lydbøger til dit bibliotek, vil du bemærke, at hver enkelt er unik. Dette skyldes, at lydbogsforfattere har oprettet det. Der vil være en liste med bøger, og hvis du trykker på en af dem, vil det tage til den side, hvor du kan downloade lydbogen. Du kan også lytte til lydbøger via dine SIRI-øretelefoner. En anden funktion i appen er muligheden for at bedømme enhver downloadet lydbog.

Lydbøger til Android tilbyder mange flere funktioner end disse. Lydbøger til Android-abonnenter vil være i stand til at tilmelde dig ved at klikke på knappen “Abonner nu”, der er placeret nederst i hver bog. Appen tilbyder yderligere funktioner, såsom muligheden for at “Gem på listen”, som giver dig mulighed for at tilføje alle dine lydbøger i dit SIRI / Airvideo-bibliotek. En anden funktion er muligheden for at gennemse film og afspilningslister i henhold til genre, bedømmelse, og selvom det er på tide at stemme.

Lydbøgerne til Android kan beskrives som den bedste digitale medieledsager til dine Android-enheder. Lydbøgerne til Android indeholder ikke kun funktioner, der gør dit liv lettere, men det fungerer også som en lydbogsafspiller. Det er meget nemt at bruge. Hvis du bruger den til at gemme dine yndlingstitler, har du ingen bekymringer om, at de går tabt. Du er måske klar over, at der er mange lydbøger programmer på markedet. Men denne software udmærker sig ved evnen til at søge gennem tusindvis af titler og tilføje dem i din samling.