Hjemmet Facial Peels til forkælet formørket hud

Dette er en vidunderlig måde at få en glødende hud efter en lang dag. Selv med de travle tidsplaner, vi har, kan det være fristende at bare få en ansigtsbehandling. Er du enig? Gør en hurtig ansigtsløftning, før du starter din dag. Den hurtige ansigtsbehandling vil lindre træt og stresset hud. Følg resten af artiklen og tag dig tid. Følgende bog vil hjælpe dig med at forstå historien om hudpleje.

Som jeg nævnte, lidt går langt. Personlig brug er ca. en fjerdedel af en teskefuld salicylsyre eller glykolsyre. Min favorit sæbe eller sæbe er alt, hvad jeg behøver for at rense mit ansigt. Jeg lader skummet arbejde i et par minutter, og så skyller jeg af med varmt vand. Skum er ikke lige dig? Du kan tilføje lidt sukker til din sæbe. Du er så sød!

Mange af os har mørke cirkler under øjet. Det kan få os til at fremstå ældre og mere trætte. Disse mørke rande kan også forekomme på grund af søvncyklusser, der ikke er perfekte. Mørke rande, der ikke forsvinder. Det er nemt for folk at tro, at sove er alt. Selvom al søvn er vigtig, kan det gøre en stor forskel at få nok søvn. Man kan nemt se virkningerne på din krop, hvis du tager en tur rundt i dit nabolag eller marked. Virkningerne af manglende søvn på dit ansigt vil være indlysende. En kipbed i 10 minutter vil give dig en strålende glød.

Som vi bevæger os gennem vores liv, stress og betændelse forårsage mere skade på vores hud. Den smukke glød, vi har i vores ungdom, er væk, og hudcellerne er også beskadiget. Sund hud er kun mulig, hvis du lever en sund livsstil.

Drik nok vand til at starte. Din krop vil blive renset for eventuelle giftstoffer eller rustfrit stål ved at drikke otte ounces. Du behøver ikke at være en tung drikker, hvis du vil have din krop til at fungere ordentligt.

Beskyt din hud mod solen. UV-stråler fra solen kan forårsage hudskader og fremskynde aldring. En bredspektret solcreme anbefales, hvis du vil bruge en masse tid i direkte sollys. Der er to typer: en, der kan bruges om morgenen, og en, der kan bruges om natten.

Du bør spise sund mad, og ikke spise forarbejdet eller fastfood. Regelmæssige måltider og snacks vil forbedre dit stofskifte. Undgå overdreven kulhydrater samt højt fedtindhold og accom. En masse frugt, grøntsager og andre sunde fødevarer bør indtages.

Det er sandsynligt, at du ikke vil spise så godt som du gjorde, da du var yngre. Hvis du spiser godt, vil din krop vide, at det er sundt. Det vil også fungere bedre uden junkfood. Sørg også for, at du får nok søvn hver nat. Når vores hud er træt, ældes den bedst. Også, fjerne overskydende hudceller kan hjælpe bremse aldringsprocessen.

Mange frugter og grøntsager er rige på antioxidanter. Drik masser af vand. En liter vand om dagen vil gøre din hud mere strålende.

En anti-aging creme er en af dine bedste muligheder for at lette rynker og reducere alder pletter. Solcreme bør indeholde de mest effektive ingredienser. En solskoldning kan føre til alvorlige hudskader, og endda død. Cremer med H2O i deres ingredienser er gode til at lindre og køle huden.

Forøg din træning for at forbedre cirkulationen og muskeltonus. Motion kan forbedre blodgennemstrømningen og kroppens evne til at hoppe tilbage og genopbygge sig selv. Motion kan også reducere rynker og linjer, og hjælpe dig med at se yngre. Din krops fedt kan reduceres ved at gøre motion. Muskler, der er stærke og fit vil forhindre dig i at se træg, oppustet, eller rynket.

Nyd det! Den nye vil du blive elsket og omfavnet af familiemedlemmer og venner. Det er ligegyldigt hvad, have det sjovt!

Skriv kommentar