Naturlige hudplejeprodukter er så tæt som dit spisekammer

Naturlige hudplejeprodukter er så tæt som dit spisekammer og køleskab! Hvis du overhovedet er bekymret for de kemiske tilsætningsstoffer, der findes i kommercielle hudplejeprodukter, kan du nemt og billigt lave dine egne hudplejeprodukter med ingredienser, du sandsynligvis allerede har til rådighed. På denne måde kan du undgå alle de billige kemiske fyldstoffer, der er til stede i de kommercielle ting og få ingredienser af højeste kvalitet uden problemer. Desuden er det en sjov måde at indarbejde naturen i din daglige rutine.

Naturlige hudplejeprodukter såsom en frugt ansigtsbehandling er et glimrende valg. De indeholder naturlige syrer, der forynger huden og hjælpe med at tage år fra dit ansigt. Frugt ansigtsbehandling naturlige olier også bidrage til at nære og beskytte huden, forlader det blødere og yngre. En fantastisk måde at indarbejde frugter i en hudpleje rutine er at lave en frugt ansigtsmaske. Frugt som bananer, blommer, ananas og citroner er alle vidunderlige ingredienser til dette formål. Andre grøntsager som agurker, avocado og lavendel er gode til desuden.

En naturlig hudpleje maske kræver ikke en stor indsats. Du kan sammensætte en naturlig hudplejemaske ved hjælp af et par spiseskefulde naturlig eller økologisk honning, en lille blanding skefuld naturlig eller økologisk yoghurt, en medium agurk og en æggehvide. Det første skridt er at blande bananer og blommer sammen og sætte dette til side til senere brug. Derefter skal du tage agurken og blandes med en skefuld yoghurt. Placer dette i køleskabet i 15 minutter for at køle af. Derefter blandes æggehviden ved hjælp af gaflen, og rør indtil godt blandet. Placer agurk blandingen i en skål og tilsæt en minimal mængde af naturlige eller økologiske honning. Hvis du har tør hud, tilsæt et par dråber naturlig olivenolie, som hjælper med at fugte din hud uden at være fedtet.

For at opnå de bedste resultater fra din frugt ansigtsbehandling, useto blande frugt, grøntsager, æg og honning. Dette skaber et naturligt ansigtsserum, som du kan bruge til at eksfoliere din hud. For ekstra fordele prøve at tilføje et par dråber olivenolie, te træ olie eller mandelolie for dybere udrensning. Du kan opbevare dette serum i dit køleskab og bruge det til at hjælpe med at reducere fine linjer og rynker på dit ansigt.

Du kan også bruge en naturlig hudplejemaske. Disse er ofte blandinger af frugt og grøntsager, der er formuleret til at have en beroligende effekt på huden. For de bedste resultater prøve at gøre et par af disse opskrifter og tilføje dem til din hjemmelavede hudpleje rutine.

Prøv at blande havregryn og yoghurt og bland det med en 1/2 tsk honning. Du kan bruge dette som en maske eller lade det stå på din hud i ca 10 minutter. Skyl masken af med varmt vand.

En anden stor kombination er honning, yoghurt og spinat. Du kan bruge dette som ansigtsmaske, fordi honningen hjælper med at blødgøre huden, mens de andre ingredienser hjælper med at rense og eksfoliere.

Eller prøv at bruge æggehvider til at reducere rynker. Tager æggehvide og blande det med lidt olivenolie og honning. Derefter anvende blandingen på din hud i ca 10 minutter. Skyl derefter masken af med varmt vand.

Eller brug nogle mandelolie og ricinusolie til at fugte din hud. Det er en stor maske for fedtet hud. Mandelolie er rig på A-vitamin, som hjælper med at fremme produktionen af kollagen. Castor olie er rig på E-vitamin.

Disse er blot nogle af de ideer, du kan bruge til at bringe naturlige hudpleje i dit eget hjem. Uanset hvilken hudtype du har, vil du have frisk hud tootsies at hjælpe med at give dig en naturlig hudpleje glød.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du begynder at lave dine egne naturlige hudplejeprodukter, så kan du gå til en butik og spørge nogen, der kender til at gøre naturlige hudplejeprodukter. Chancerne er, at de kan foreslå, at du laver nogle sunde hudpleje opskrifter som disse. Hvis du ikke ved meget om at gøre naturlige hudplejeprodukter, men du sikker på ønsker at lære, her er nogle gode tips til at hjælpe dig i gang.

Frugter skal udgøre omkring 50 – 60% af din kost. De er fyldt med vitaminer en antioxidanter, der hjælper med at holde din hud sund og nedbryde de frie radikaler, der skader din hud. Disse frie radikaler er normalt forårsaget af UV-stråler fra solen. Spise frugt kan give din naturlige hudpleje regime et løft og er til gavn for hudsygdomme såsom psoriasis.

Nyttige naturlige ingredienser til din naturlige hudpleje

C-vitamin hjælper med at øge dit immunforsvar og forbedrer produktionen af kollagen, som hjælper med at holde huden glat og fast.

Spinat kan have en lys grøn farve og er også fuld af A-vitamin, som understøtter produktionen af kollagen, og C-vitamin.

Skriv kommentar