Boliglån

Satser for boliglån kan ændres til enhver tid! Dagens prime rate er 3 procent 9 3 / 4. Denne sats er kun steget i de senere år. Hjemmet ansvarlig lånerente kan variere mellem 6% og 10%. Den sats, der betales for et etårigt realkreditlån er normalt lavere end en tredive-årig pant. Den sats, du betaler, afhænger af din kredit score, løbetid på dit lån og din indkomst. Det afhænger også af egenkapitalen i dit hjem og renten.

Home lånekapital kan finansieres til enten faste eller justerbare satser. En ARM giver dig mulighed for at låse din sats for en bestemt periode, snarere end at have en justerbar månedlig rente. Mens ARMs tendens til at have lavere satser end fastforrentede programmer, er der altid mulighed for en stigning i renten. ARMs er ikke egnet til kortfristede lån på mindre end 5 år.

En cash-out refinansiering til en lavere rente på en eksisterende realkreditlån kan hjælpe dig med at tjene flere penge. Men det er vigtigt at huske, at en højere rente vil koste dig flere penge. Husk, at lukkeomkostninger kan øge refinansieringsprisen med USD10.000+. Refinansiering er muligt, hvis du får den laveste sats og låse den med et hjem ansvarlig lånekapital.

Et hjem egenkapital linje er et lån, der bidrager til kreditmaksimum på dit kreditkort konto. Du er måske interesseret i det her. Fordi det er sikret ved din ejendom (egenkapitalen i dit hus), et hjem egenkapital kredit er ikke en høj rente lån. Hjemmet egenkapital kreditlinje er dybest set et kreditkort, men med en langt lavere rente. I stedet for at blive udstedt et fast beløb, har du mulighed for at vælge, hvor mange penge du ønsker at låne. Du kan også trække fra kreditlinjen, når du har brug for det.

Restancer kan håndteres ved hjælp af et hjem egenkapital kreditlinje. Det er meget nyttigt, hvis du har mange kreditkort regninger og ved ikke, hvornår de vil stoppe kommer.

Skriv kommentar